ZACK GmbH

Bli ZACK handelspartner

Du säljer välkända varumärken i din exklusiva specialbutik och presentera dem i en passande miljö. Och du tycker att de högkvalitativa tillbehören från Zack, en av de mest framgångsrika tillverkarna av exklusiva tillbehör i rostfritt stål, ytterligare skulle förbättra ditt sortiment. I så fall bör vi prata med varandra.

Vårt omfattande sortiment omfattar nästan 400 artiklar utformade uteslutande av våra egna designers. I vårt utbud hittar du ständigt uppdaterade, tidlösa designartiklar med en förstklassig finish till ett högt värde för alla tillfällen, alla humör och varje vardagsrum.

Våra partners, bland vilka vi också gärna vill räkna dig i framtiden, stöds individuellt och kompetent genom ett omfattande nätverk av erfarna och engagerade representanter.

För att ge oss möjlighet att få ett första intryck av dig, vänligen fyll i detta informationsformulär och skicka till oss. Vår representant ansvarar för att du sedan blir kontaktad utan dröjsmål och informerad om vårt spännande förstastegserbjudande och de många möjligheter som finns för ett framgångsrikt och helt kravlöst samarbete.

På din begäran kommer han även hänvisa dig till referensadresser där du sedan kan bilda din egen uppfattning om den framgångsrika presentationen av vår kollektion.