ZACK GmbH

Word handelspartner van ZACK

U neemt wereldberoemde collecties in uw exclusieve speciaalzaak op en presenteert ze in een passende omgeving? En u hebt tevens het gevoel dat de hoogwaardige accessoires van ZACK, één van de meest succesvolle fabrikanten van roestvrijstalen woonaccessoires, een aanvulling is op uw assortiment? Neem dan contact met ons op!

Profiteer van onze uitgebreide collectie van ruim 400 producten die exclusief door onze productontwerpers zijn ontworpen.
Onze collectie, bestaande uit tijdloze designartikelen met een eersteklas afwerking, wordt constant bijgewerkt. Voor iedere gelegenheid, iedere stemming en iedere woonruimte treft u producten aan met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Onze partners, waartoe we ook u in de toekomst graag willen rekenen, worden persoonlijk en vakkundig ondersteund door onze ervaren en toegewijde account managers.

Om ons een eerste indruk van uzelf te geven, vult u het contactformulier informatieformulier in en stuurt u deze naar ons toe. Onze account manager neemt dan spoedig contact met u op en brengt u vrijblijvend op de hoogte van onze interessante aanbiedingen en vele mogelijkheden voor een succesvolle werkrelatie.

Wanneer u dat wilt, kunnen we u tevens referentieadressen toesturen waar u uw eigen mening kunt vormen over de succesvolle presentatie van de ZACK-collectie.